WITAMY W NASZYM MUZEUM
Dlaczego warto przyjechać? do Muzeum Chleba, Szkoły i Ciekawostek?
GOŚCI INDYWIDUALNYCH zapraszamy w wyznaczonych poniżej dniach:
- 16.10.2025 godz. 12:00 (z warsztatami, z grupą)
- 17.10.2025 godz. 8:00 (z warsztatami, z grupą)
- 18.10.2025 SOBOTA godz. 15:00 (z warsztatami z grupą)
- 20.10.2025 godz. 11:00 (z warsztatami, z grupą)
- 21.10.2025 godz. 14:30 (z warsztatami, z grupą)
*****************
>KUP BILET ONLINE<
kliknij w pomarańczową zakładkę po prawej
>KUP TRADYCYJNIE W KASIE<
zarezerwuj miejsce:
tel. 32/ 387 17 60
*****************
Na GRUPY (liczące min. 15 osób) czekamy od poniedziałku do piątku od 8:00 do 16:00 (ostatnie wejście o 14:30).
Zwiedzanie w weekendy - na zapytanie (tel. 32/ 387 17 60)
Zwiedzanie z warsztatami*
(50 zł/os), bez warsztatów (45 zł/os)
- ceny obowiązują od 01.01.2025 r. **
*warsztaty dla turystów indywidualnych organizujemy przy
min. 10 osobach
**data publikacji cennika: 11.12.2024 r.
Wszystko co chcielibyście wiedzieć organizując wycieczkę dla swoich podopiecznych
- Bardzo prosimy po dokonaniu rezerwacji potwierdzić jeszcze 1-2 dni przed wizytą ostateczną liczbę uczestników
- Prosimy o punktualne przybycie
- Na terenie obiektu za dzieci odpowiadają opiekunowie
Znajdziecie nas w Radzionkowie przy ul. Zofii Nałkowskiej 5 - naprzeciwko marketu DINO i BIEDRONKA
Dla każdego coś miłego
czyli co oferuje nasze muzeum?
Nasze inicjatywy
dowiedz się więcej
Chleb nasz powszedni
czyli co nowego?
Już dziś zaplanuj warsztaty piernikowe dla swojej grupy!
Zapisy na dodatkowe warsztaty pierniczkowe już trwają!
Warsztaty odbywają się od 24 listopada do 19 grudnia 2025. ZAPRASZAMY!
INDUSTRIADA już 7 czerwca 2025
Już 7 czerwca 2025 kolejna odsłona INDUSTRIADY. Tym razem będziemy odkrywać "skarby ziemi"
Są jeszcze wolne terminy na warsztaty piernikowe dla grup
Do 20 grudnia zapraszamy na dodatkowe warsztaty piernikowe dla grup - są jeszcze wolne terminy.
W programie zwiedzanie Muzeum Chleba, warsztaty piekarnicze i
warsztaty piernikowe.
Koszt: 50zł/os.
czas: 2 godziny
Szukaj nas na: